2010. május 13., csütörtök

Cannesi Film fesztivál és monaci F1 egy hétvégén.


Sziasztok!

Írok gyorsba pár sort mert ma nagyon jó napom van.

Van egy amerikai barátom, aki minden évben a film fesztivál idején van itt és rendezvényszervezéssel foglalkozik. Egy nagyon rendes, 35 éves srác. Mindegy is, lényeg, hogy tavaly óta nem találkoztunk csak leveleztünk, de most hála neki dolgozom holnap a film fesztiválon a fesztiválok palotájában.

Az egyik filmpremierhez kellett neki segítség és megkért. Naná hogy elvállaltam. :)

Elvileg 100 €-t kapok készpénzben pár óra munkáért, de nem is ez a lényeg, hanem hogy bár nem abban a teremben lesz, ahol én leszek, de ugyan akkor kezdődik az új Olviver Stone a Wall Street bemutatója is Michael Douglas-el. :))

Lehet hogy találkozom vele meg Catherine Zeta-Jones-al.Ki tudja. :))

Tegnap is voltunk a fesztiválon, láttuk Eva Longoria-t, Cate Blanchet-et, Russel Crowe-t, Kate Beckinsale-t, Tim Burton-t stb.

4 magyar filmet is bemutatnak, közülük 1 versenyben van, a többit versenyen kívül vetítik. Az egyik nagy amerikai fimnek meg magyar az operatőre vagy vágója vagy valamije.

A Forma 1 is ma kezdődik, bár nem tudom, el tudok e menni arra felé. Holnsp lesz a nyílt nap, de mivel délután dolgozom így nem hiszem, hogy megéri a délelőttre elmennem.
De a múlt héten voltunk ott bulizni, a barátnőmékkel kocsival és végigmentünk a pályán. Nekünk kicsit tovább tartott, mint a pilótáknak, de elmondhatom, hogy végigautóztam a Monacoi F1 pályán. Már az egész meg van csinálva 2 hete,mert akkor volt a GP Historique- a régi autók versenye. Meg voltam ott állásinterjún is és az egész közlekedés meg van bolygatva a verseny miatti átalakításokkal.

A másik aminek nagyon örülök, hogy a barátnőm Denise, állást kapott itt úgyhogy nem kell visszamennie Ausztráliába. :) Nagyon örültem neki mert így több időnk lesz együtt. :))

A diplomával is egész jól állok, már 30 oldal kész az ötvenből és még van vagy 2 hetem.
Bár nem lenne rossz, ha a konzulensem többet segítene, mert a címeken kívül mást nem nagyon olvas el. Remélem az értékelésnél is ilyen elnéző lesz.

Na megyek vissza írni.
pusszzz mindenkinek!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése